Blondia’s ballooning team

Blondia’s Ballonvaarten, dat zijn piloot Koen en gastvrouw Inge. Samen staan zij klaar met een goed opgeleid team om jou als passagier een onvergetelijk avontuur te bezorgen.

Koen en Inge

Het Ballon Team

Blondia’s ballooning team is een enthousiast familiaal ballonteam waar de passie voor het “pure” ballonvaren de boventoon voert. Samen met onze passagiers wensen we bij elke ballonvaart zoveel mogelijk te genieten. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres!
Met onze luchtballon kunnen we tot maximaal 6 passagiers per ballonvaart meenemen.

Koen

Piloot

Op een leeftijd van 22 jaar vloog Koen voor de eerste keer mee met een warme luchtballon 2 jaar later was Koen een ballonvaarder. In 1989, op 25-jarige leeftijd, behaalde hij zijn vergunning en werd hij professioneel ballonvaarder. Sindsdien maakte hij bijna 3000 vaarten. Koen is vooral fan van het “pure” ballonvaren intens genieten van al het moois dat de wereld onder je te bieden heeft. Je zal hem ook zelden helemaal alleen in een luchtballon zien, want het unieke gevoel van vrijheid, hoog in de lucht, wil hij samen met anderen delen.

Voor tijdens en na de ballonvaart is Inge, de echtgenote van Koen , gastvrouw voor de passagiers en volgers . Samen met een goed opgeleid ballonteam begeleiden zij iedereen tot bij de landingsplaats. Daarna zorgt Inge ook voor de drankjes en hapjes tijdens de gezellige “after ballooning”. Verder bestaat het ballonteam uit enkele vrienden die al even sterk gebeten zijn door de ballonmicrobe als de piloot zelf . Het ganse team is vanzelfsprekend goed opgeleid en op elkaar ingespeeld en heeft een perfecte kennis van het materiaal.

Inge

Gastvrouw

Vlieg met ons mee

Schakel ons team in en kies voor een unieke ervaring met je hoofd in de wolken.